PUBLICITAT

Peñarroya donarà més minuts a Farfan i Oriol Fernández

  • El River juga avui l'anada de la Lliga Catalana contra el Barcelona de LEB Plata
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peñarroya es dirigeix a la banqueta on és Farfan, a la dreta, en el partit contra el Barça del 4 de setembre. Foto: TONY LARA

Avui el BC River Andorra torna a jugar en aquesta pretemporada i ho fa a la Ciutat Esportiva de Barcelona contra el Barça de LEB Plata (21.00 hores), en partit corresponent a l'anada de la Lliga Catalana. Per a aquest duel, el tècnic Joan Peñarroya té previst comptar de nou amb dos jugadors del país, com Albert Farfan i Oriol Fernández, els quals ja van tenir minuts el passat divendres contra el Bilbao Bizkaia de la Lliga ACB. Els dos estan inclosos en la llista de 12 jugadors que viatja avui cap a la capital catalana.

El River ha creat una ampla plantilla amb gran part dels millors jugadors de la categoria, però el nou entrenador també pensa en el que té a casa per poder fer front en alguns moments de la temporada a les mancances que hi puguin haver, ja sigui per lesions o qualsevol altra circumstància. Així, de moment dóna minuts a dos jugadors del River B com són el jove Albert Farfan i Oriol Fernández. Durant el matx contra el Bizkaia de divendres tots dos van gaudir de minuts. Farfan en va tenir més de sis, mentre que Fernández va ser dotze minuts i mig en la pista. En aquest cas, les absències de Sergi Pérez i Piru Ros van afavorir la presència dels dos andorrans davant d'un equip de la Lliga ACB. La setmana anterior, quan el River va jugar a Encamp contra el primer equip del Regal FC Barcelona, també d'ACB, tant Farfan com Fernández van ser a la banqueta, en el que era una clara aposta de Peñarroya per mantenir els dos jugadors en la dinàmica del primer equip, i fins i tot van disputar alguns minuts, tot i que pocs. Contra el Bizkaia aquest bagatge va augmentar.

APORTACIONS
Les aportacions dels dos andorrans al joc del River contra el Bizkaia van ser modestes però il.lusionants. Farfan va capturar un rebot i va ser present en un parell de jugades amb força intensitat, mentre que Fernández va aconseguir oblidar la presència del base titular, Néstor Zamora, quan el català va seure a la banqueta. En aquest sentit, el tècnic del club andorrà va declarar ahir que el paper dels dos va ser "per a estar contents, perquè a més s'ho estan guanyant".

PEÑARROYA ELS TÉ EN MENT
L'entrenador té en ment als dos, tot i que assumeix que són una mena de tercer plat. "Entrenen amb el primer equip i si continuen treballant i demostren el seu nivell seguiran tenint minuts". El tècnic té clar que els dos "de moment no tenen el nivell, però sí que s'ho poden guanyar". Així mateix, Peñarroya vol deixar clara una cosa: "En el primer equip es busca jugar bé i guanyar, i si ells volen un lloc s'ho han de guanyar". Per altra part, així com l'italià Flavio Bottiroli va tenir minuts contra el Bizkaia i també forma part del River B, en aquest cas Peñarroya el va descartar per viatjar a Barcelona per disputar el partit d'avui, ja que recupera Sergi Pérez i Piru Ros.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT