PUBLICITAT

L'Andorra Ultra Trail inclou l'Iniciàtic, menys tècnic

  • La cita, que espera afegir-hi la Ronda dels Cims, serà el 15 de juliol
RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Després d'analitzar les respostes a una enquesta electrònica dels participants en l'última edició de l'Andorra Ultra Trail, els organitzadors de Cims Màgics han preparat novetats per al 2011, entre les quals hi és l'Ultra Iniciàtic, una cursa que serà menys tècnica en els seus 103km que l'Ultra habitual de 112km. Això vol dir que el desnivell acumulat serà de 6.800m, pels 9.700 que mantindrà l'Ultra que ara canvia de nom: Ultra mític. A més, la Ronda dels Cims continua sent un projecte per part dels organitzadors, tot i que encara es treballa per buscar el suport necessari per realitzar-ho. Amb tot, el que sí és segur és el dia de competició: el 15 de juliol del 2011.

Molts corredors han demanat una cursa menys exigent on es pugui córrer més i amb menys desnivell. D'aquesta pretensió neix l'Ultra Iniciàtic, el que no significa que desaparegui cap dels altres tres que ja hi havia --SolidariTrail de 10km, Trail de 35km i l'Ultra mític de 112km--. Aquest Ultra Iniciàtic evita les pujades al Comapedrosa, el Bony de la Pica i el Pas de les Vaques.

Una altra de les novetats és que les dues curses Ultra sortiran a les 23.00, i no a les 00.00 com fins ara, a més que el límit horari al pas per la Margineda serà a les 14.00, amb la qual cosa els corredors tindran dues hores més per cobrir el tram entre Ordino i la Margineda.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT