PUBLICITAT

Un pare complirà 5 mesos de presó per deixar la filla al cotxe

  • El Tribunal de Corts imposa una pena condicional perquè la nena no va estar en perill
  • La parella va anar a un casament al poliesportiu d'Encamp i van deixar l'infant dormint al vehicle
E.A.
ANDORRA LA VELLA

Un home va ser condemnat ahir a cinc mesos de presó condicional per abandonar durant més d'una hora en un vehicle la seva filla de tres anys.

Els fets van tenir lloc el 27 de juliol del 2008, quan un resident d'origen marroquí i la seva dona celebraven el casament d'uns amics al poliesportiu d'Encamp. La parella hi havia anat acompanyada de les seves dues filles i el pare va decidir deixar la nena de tres anys dormint al seu vehicle.

Al cap d'una estona, l'infant es va despertar i va començar a cridar. Un home que passava pel carrer va romandre amb la nena durant una bona estona fins que van arribar els agents de circulació i la Policia, alertats pels veïns de la zona.

Una veïna que es va despertar durant la matinada a causa dels plors de la nena va explicar durant el judici, que va tenir lloc el 20 de maig passat, que la nena va estar sola durant més d'una hora. Van ser altres veïns del mateix carrer que van optar per avisar els urbans.

El dia de la vista, la defensa va argumentar que el pare mai va tenir consciència que deixava la nena abandonada. A més, va al.legar que es tractava d'un fet puntual, ja que el matrimoni no ha tingut cap més problema amb les seves filles. Per això, no d'acord am la tipificació jurídica, va demanar que la pena imposada no fos superior a tres mesos de presó condicional. El Ministeri Fiscal va reconèixer que la nena no s'havia trobat en perill i va demanar un any de presó condicional. La pena, finament, s'ha quedat en cinc mesos de presó condicional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT