PUBLICITAT

ApC esmena a la totalitat el crèdit per a l'edifici del COEX

  • La plataforma també rebutja els diners per als refugis de muntanya
  • Proposa discutir ambdues qüestions en el debat del Pressupost
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Grup Parlamentari ApC va entrar ahir a la Sindicatura dues esmenes a la totalitat a dos projectes de llei de crèdit extraordinari, concretament al que ha de fer front a les obres del nou edifici del COEX, i al que va destinat a pagar els treballs de millora i conservació dels refugis de muntanya. En els dos casos, ApC argumenta que la via del crèdit extraordinari no és la més adequada per sufragar les despeses i proposa que s'introdueixin aquests projectes dins del debat del Pressupost 2011.

En el cas del nou edifici de l'Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX) a Encamp, ApC recorda que el Govern ha demanat un crèdit de 5.865.100 euros per fer front als treballs tècnics i d'execució. ApC posa de relleu que aquesta obra no estarà enllestida abans d'acabar el 2010 i que, per tant, la via del crèdit extraordinari "no és el mecanisme més adient per trametre aquest projecte". La plataforma considera que el Govern només necessita 24.999 euros per a l'any 2010 i 5.840.101 euros per als futurs exercicis (plurianuals).

El mateix argument aporta l'esmena al crèdit extraordinari per als treballs de millora i conservació dels refugis de muntanya. El Govern ha demanat 2.097.099 euros, mentre que ApC sosté que es necessiten 297.099 euros per l'any 2010 i 1.800.000 per a futurs exercicis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT