PUBLICITAT

Neix l'escola FC Ordino amb la Lliga com a objectiu

  • Aquest curs tindrà cinc categories inferiors i per al 2011 vol inscriure un equip sènior a Segona
I. M.
ORDINO

Periodic
Urrea, Pons, Espot i Gabriel en la firma del conveni, ahir al Comú. Foto: I. M.

El FC Ordino és una escola de futbol que va néixer ahir oficialment i que té com a principal objectiu la participació d'un primer equip en la Lliga Nacional. Juanma Pons i David Urrea, els mentors del nou club, han avançat en aquest sentit que la intenció és fer la inscripció per jugar a la Segona Divisió en la campanya 2011-2012 a més de federar tots els jugadors que tinguin en la base, ja que aquest curs és ja massa tard per fer-ho.

55 joves van assistir ahir al primer entrenament, que es va realitzar al nou camp que s'ha fet a la parròquia. "Ara estem en la primera fase, la de la reagrupació de tots els grups que farem", va assenyalar Pons. Els criteris es basaran en l'edat: el nivell 1 o iniciació per als prebenjamins, el 2 per a benjamins i el 3 per a infantils, cadets i juvenils.

El club ha signat per a aquest projecte un conveni amb el Comú d'Ordino, que com a primera mostra de recolzament cedeix de manera gratuïta el pavelló Germans Riba, i també espera el suport de la FAF i el Govern, ja que el camp gran no té encara els vestidors ni les torres de llum.

La directiva de l'Ordino la formen Urrea com a president, l'ex judoka Toni Besolí com a vicepresident, Èlia Moldes com a tresorera, Xavi Segarra com a secretari general i Alfred Pla i Àngelo Guitard com a vocals. Pons serà el director tècnic i l'encarregat de la parcel.la esportiva.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT