PUBLICITAT

Peñarroya veu un joc "poc fluït" en l'estrena del River en partit oficial

  • L'entrenador afirma que encara és d'hora per treure conclusions de l'equip en plena pretemporada
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El nou River de Joan Peñarroya es va estrenar el dimarts a la nit en partit oficial. Va ser a la pista del Regal Barça B en l'anada de les semifinals de la Lliga Catalana. Va guanyar per 49-58 --un marcador molt baix per als dos conjunts-- i la imatge no és encara la desitjada per l'entrenador.

El motiu és tan senzill com lògic: encara queden més de dues setmanes perquè comenci la Lliga. Molt camí per endavant per acabar de donar forma a un equip que té mitja plantilla nova i el discurs de Peñarroya va estar en aquesta línia: "És cert que el resultat és baix i el joc no ha estat fluït, però no és res que em sorprengui a aquestes alçades de pretemporada. Encara és d'hora per treure conclusions, esperem estar millor a mida que arribem a la primera jornada de lliga".

Correctes declaracions de Peñarroya, ja que dimarts a la nit van quedar en evidència nombrosos daltabaixos com el del darrer quart, en el qual el River va anotar només quatre punts, però també es cert que el segon equip del Barça, un dels rivals que es trobarà en la LEB Plata 2010-2011, va mostrar els mateixos símptomes i ni tan sols va arribar als 50 punts. "Ells també estaven verds. Seria una sorpresa que estigués entre els millors en la Lliga però també és cert que és un equip jove i per a mi el que més marge de millora té de tota la categoria", va advertir l'entrenador del River.

MINUTS REPARTITS
Peñarroya va repartir els minuts, com havia fet en els amistosos contra el primer equip del Barça i el de la presentació contra el Bizkaia Bilbao. Van tornar a jugar els integrants del filial Farfan i Oriol Fernández com també Àlex Ros (15 punts) i Sánchez (9), dos dels nous fitxatges que amb Matalí van ser els més destacats del River: "Uns estan millor que altres i a nivell de números la seva aportació ha estat bona". No tant bona va ser la de Howard, Johnson i Holmes, que entre els tres no van arribar als 15 punts: "Vull deixar clar que els americans no han de fer tots els punts, som un equip i han d'aportar tots", va sentenciar Peñarroya.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT