PUBLICITAT

La firma americana Starbucks Coffee vol instal·lar-se a Andorra

  • Una delegació de la companyia busca possibles ubicacions
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un local d'Starbucks. Foto: EL PERIÒDIC

La companyia Starbucks Coffee està interessada en el mercat andorrà, tot i que de moment no ha volgut avançar més informació sobre els possibles llocs que està estudiant per implantar un dels seus establiments en franquícia. Així ho va anunciar dimecres Andorra Televisió. El que sí que va transcendir és que una delegació d'Starbucks es va reunir recentment amb una desena d'empresaris andorrans per estudiar l'entrada de la cadena al país i hauria començat la inspecció de les diverses possibilitats d'ubicació del local.

Starbucks Coffe és una cadena internacional de cafè fundada a Seattle, Washington, el 1971. És la companyia de cafè més gran del món, amb aproximadament 17.800 locals repartits per 49 països. Starbucks ven cafè elaborat, begudes calentes i d'altres begudes ,a més d'entrepans, pastisseria, i d'altres productes com tasses i grans de cafè.

També ofereix llibres, CD de música i pel·lícules. Els seus establiments parteixen del concepte «el tercer lloc», considerant que el primer és la llar i el segon és el treballs.

En aquest sentit, les cafeteries d'Starbucks estan decorades d'una manera casolana, acollidora i càlida, amb sofàs, música suau i connexió a internet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT