Derrota del Cevalls a casa contra el líder

El Cevalls va perdre 3-4 divendres passat a la nit al pavelló Comunal en un partit sense transcendència per a ell però vital per al líder, l'Igualada B, que amb aquests tres punts va assegurar de manera matemàtica l'ascens a la Primera Nacional Catalana.

En un duel molt obert i amb ocasions a les dues porteries, Juan Sebastián va avançar l'equip de José Luís Alessi cap al minut 10, però l'Igualada B va empatar abans del descans. En la represa, els visitants van marcar dos gols que el Cevalls va neutralitzar amb gols d'Emiliano i Emanuel, aquest segon, a falta d'uns deu minuts per al final. L'Igualada va tornar a marcar poc després i tot i que l'equip andorrà va tenir ocasions per tornar a empatar, el 3-4 ja no es va moure.