El DDS s'endú la Supercopa

I. MOURE

La plantilla del DDS Madriu celebra el títol de la Supercopa, ahir al Poliesportiu d'Andorra. Foto: EL PERIÒDIC

Un 8-3 enganyós va servir ahir al DDS Madriu per endur-se la Supercopa contra l'Encamp en un partit que va reflectir la falta de ritme del campió de Lliga i el campió.del Lluís Canut.

El conjunt que dirigeix l'ex seleccionador Josep Joan Linares, reforçat amb Quim Salvat --escollit MVP-- va ser en línies generals superior però va trigar en sentenciar un partit que va començar a declinar-se amb l'expulsió de Monteaguedo al minut 22 quan el marcador era de 3-3. El meta encampadà no tenia suplent a la banqueta --Bazan estava sancionat-- i va haver de posar-se sota pals l'ala Jonathan.

L'allau de gols va començar al minut 10. Renato va marcar a la sortida d'un còrner. L'entrada de Solà i Salvat a partir del 5, però, havia donat ales al DDS i en tres minuts va remuntar amb gols mitjançant el propi Salvat i Anglora. Raventós va empatar poc després de doble penal i a 36 segons per al descans de nou Salvat va fer el 2-3.

Neira va marcar als dos minuts de la represa en la jugada que va precedir l'expulsió de Monteagudo i amb un menys l'Encamp no va poder evitar el gol de Coto al 25 (4-3). Salvat, com no, va fer el cinquè al 30 i el partit va entrar en una dinàmica d'anades i tornades, amb Jonathan de porter jugador, i no va ser fins als dos darrers minuts quan el DDS va sentenciar amb dos gols més de Salvat i un de Solà.