Guy Diaz domina els Campionats d'Andorra de btt

• Venç en la general i elit, en sènior Noel Ruiz i en dones Carolina Poussier
PAL

El passat cap de setmana l'estació de Pal va viure els Campionats d'Andorra de bicicleta de muntanya en què es va imposar Guy Diaz tant en la general com en la categoria elit. L'andorrà va demostrar ser el més fort de tots els participants, en una jornada en què es van decidir els títols de campió del Principat de totes les categories.

Diaz va imposar un fort ritme gairebé de sortida i va ser seguit per Adrià Urcelay, Noel Ruiz i Emili Pérez. Al final, Diaz va demostrar ser el més fort i es va imposar en la classificació general i també en la d'elit. Així mateix, Noel Ruiz va ser el campió en la categoria sènior, mentre que en sub-23 la victòria va ser per a Urcelay. En Master 30, Carlos Fernández va aconseguir la victòria superant Frederic Rabassa i Marc Calvet, mentre que en Master 40 Emili Pérez es va imposar a Joan Delgado. En dones, Carolina Poussier va ser la guanyadora en Master 30, i Íngrid Torres en cadets. En Master 50 masculí, el triomf va ser per a Joan Elsen.

El Campionat d'Andorra de bicicleta tot terreny va transcórrer per un recorregut de 2,5km al qual se li havia de donar 6 voltes per completar 15km en total. El que es va buscar va ser un terreny sinuós i amb canvis de ritme que obligués els corredors a estar sempre molt atents. Amb continues pujades i baixades, la dificultat del circuit va donar espectacularitat a aquesta campionats nacionals.