PUBLICITAT

Els impulsors del PRA, satisfets amb els suports rebuts fins ara

  • La formació celebrarà el congrés constituent la primera setmana d'octubre
  • Saboya i Sangrà insisteixen que cal treballar per l'alternança al PS
IAGO ANDREU
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Saboya i Sangrà a la roda de premsa a la seu de Nou Centre, ahir. Foto: ANA / A.R.

Un mes després de la presentació del manifest de suport al nou Partit Reformista (PRA), els impulsors del projecte estan força satisfets amb l'acollida que ha tingut la iniciativa. La formació celebrarà el seu congrés constituent durant la primera setmana d'octubre --endarrerint així uns dies la data inicialment marcada-- amb l'objectiu clar de constituir-se com el partit de l'alternança al Govern socialdemòcrata.

Els caps visibles del projecte reformista, el liberal Estanislau Sangrà i el centrista Gilbert Saboya, van explicar ahir que ja hi ha més d'un centenar de persones que han mostrat el seu suport al PRA signant el manifest presentat el mes passat. Segons va explicar Saboya, entre els firmants hi ha "consellers generals del Grup Reformista, cònsols, excònsols, exsíndics, excaps de Govern i exconsellers". Entre tots els membres que hagin signat el manifest i que participin al congrés de l'octubre s'escollirà una junta gestora.

Precisament, segons van explicar Saboya i Sangrà, els reformsites han decidit endarrerir uns dies el congrés per acabar de recollir suports: Si la data límit inicial era el 30 de setembre, ara s'ha passat a la primera setmana d'octubre.

Sangrà va insistir que l'objectiu és fer un partit "centrista i aglutinador" amb l'objectiu de foragitar els socialdemòcrates del Govern. "L'alternança és cada vegada més necessària davant la indecisió, la ineficiència i la ineficàcia del Govern", va afirmar Saboya.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT