Andorra suma altres cinc medalles als Europeus

• Les proves d'atletisme porten noves alegries i en bàdminton Adran i Tenias vencen Espanya
VARSÒVIA

Els esportistes andorrans d'Special Olympics continuen donant alegries als Jocs Europeus d'estiu que es disputen a Varsòvia. En la segona jornada l'expedició del Principat va sumar cinc metalls més, tots en atletisme, els quals s'afegeixen als tres aconseguits el passat dilluns. La competició de bàdminton va continuar amb el dobles, amb triomf contra Espanya.

La segona cita amb les competicions a Varsòvia va tenir de protagonista l'atletisme, on Andorra va aconseguir els cinc metalls del dia. Així, en la cursa dels 100 metres femenins, Nàdia Roser es va penjar la medalla d'or, mentre que Jenny Vilchez es va portar la de bronze. L'altra representant andorrana en aquesta competició, Giovanna Stefani, va finalitzar quarta, a un pas del podi. Pel que fa a la cursa masculina dels 100 metres, Gerard Amat va ser l'andorrà millor classificat després de finalitzar tercer, mentre que Sergi Cuberes i Ruben Prior van acabar tot seguit, en la quarta i cinquena posició, respectivament. Així mateix es va disputar la cursa dels 400 metres, en la qual Pere Casal va sumar una plata i Nelson Gonçalves un bronze.

Per altra part, la competició de bàdminton continua amb els dobles, on Enric Adran i Jordi Tenias van derrotar l'equip espanyol en tres partits molt disputats.