PUBLICITAT

Ensenyat jura enmig de gran expectació

  • Familiars, amics i coneguts s'apleguen a la Casa de la Vall per veure la presa de possessió
M. R.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Bany de masses Ensenyat, envoltat de familiars, amics i coneguts, ahir a la tarda. Foto: TONY LARA

Carles Ensenyat va ser ahir el focus de totes les mirades. Almenys així ho va comportar una assistència massiva de públic --familiars, amics i coneguts de l'encampadà-- a la Casa de la Vall, que van fer petita la sala durant el primer punt a l'ordre del dia: el jurament com a nou conseller general del polític d'ApC provinent d'UP, en substitució d'Òscar Encuentra.

Entre els assistents a l'acte hi havia, a banda de la seva mare, Maria Reig, bona part de la família del conseller més jove d'aquesta legislatura --no així de tota la història del Consell General--, que als seus 25 anys va ocupar l'escó, abans en mans de la formació escaldenca de RD. Tot i aquest canvi substancial, Ensenyat va manifestar que la línia de la plataforma no serà ara més dura, sinó que es treballarà de la mà d'ApC amb el principal repte del govern d'unitat. De fet, aquesta opció va ser defensada pel nou conseller com a la única via per evitar les eleccions anticipades. Precisament, l'excap de Govern Óscar Ribas, que no es va perdre aquesta cita, va apostar igualment per un govern de concentració per dotar el país d'"un marc de seguretat".

A la tornada dels Reig al Consell tampoc no hi van faltar l'excap de Govern Marc Forné, ni tampoc la Cònsol de la capital, Rosa Ferrer, així com una gran quantitat de representants polítics, econòmics i socials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT