PUBLICITAT

La colla es dirà Castellers d'Andorra i el color de la camisa serà el bordeus

  • S'estrenen el dia 27 de setembre a la Massana i tenen previstes una trentena d'actuacions per al 2015
LAIA F. MAROT
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Assamblea dels Castellers d'Andorra, ahir a la Llacuna. Foto: ÀLEX LARA

La colla castellera d'Andorra ja té nom i color de camisa. Es diran Castellers d'Andorra – ni Tamarros, ni Menairons, ni Esmolets ni Cabirols – i el color de la camisa serà el bordeus. Ho van votar ahir la vuitantena de membres que van assistir a l'assemblea celebrada al Centre Cultural la Llacuna. Tot i que no hi van fer acte de presència tots, ja que actualment hi ha 130 persones inscrites a la colla, si ho van fer la majoria d'assistents als assajos (normalment una setantena).

Així doncs, ja amb nom i camisa, la colla s'estrenarà el dia 27 de setembre a la Massana, en motiu de la Setmana de la Mobilitat, amb dos pilars de 4. A partir d'aquí, actuaran en tres diades importants i realitzaran aparicions o actuacions en les festivitats de les set parròquies. L'objectiu és realitzar-ne més d'una trentena durant el 2015.

Els primers passos a seguir de tota colla castellera ja estan fets, ja que ahir els membres també van aprovar els estatuts, els membres de la junta i l'ingrés a la Coordinadora de Colles Castelleres.

Ara, tal i com va explicar el president i cap de colla, Juli Peña, ja cal mirar endavant, seguir amb els assajos i començar a actuar. Pel que fa als assajos, s'estan ultimant els detalls del local d'assaig, i la decisió definitiva es prendrà abans d'acabar el mes.

La colla també tindrà un estand a la Fira d'Andorra la Vella, en el qual es donarà a conèixer i organitzarà tallers de castells. També informaran de les diverses opcions de col·laborar amb la colla econòmicament – tenint en compte les despeses previstes de l'assegurança, local, material, etc. – . Han creat la figura del soci-col·laborador, el qual farà una aportació de 10 euros anual, el soci- protector, de 25 euros, i el ‘megasoci', el qual aportarà més de 50 euros anuals. Aquestes opcions són voluntàries. Per altra banda també organitzaran activitats i dinars populars per aconseguir diners. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT