PUBLICITAT

Jandro demana tranquil.litat i confiança en els jugadors

  • El tècnic del BP no vol alarmisme després de dos punts en tres partits a la Lliga
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jandro xerra amb els jugadors en un entrenament de la pretemporada, a l'agost passat. Foto: TONY LARA

El BP Andorra ha empatat dos partits i n'ha perdut un en l'inici de la Lliga a la Divisió de Plata. Són uns números que no equivalen als d'un dels equips que s'han guanyat l'etiqueta de favorit a l'ascens però l'entrenador, Jandro Álvarez, fuig dels alarmismes. Ell és nou en aquest grup, de fet l'únic juntament amb Aranburu, i va demanar paciència perquè el seu projecte, encara poc madur, acabi funcionant.

L'empat del passat dissabte té mil i una lectures; en el primer partit davant el seu públic el BP de Jandro sobretot va evidenciar un joc més preocupat de la defensa que el de De la Rosa tot i que el tècnic no ho veu així: "No oblidem quin equip teníem davant. És cert que vam poder matar el partit amb l'1-0 però el Burela sap estrènyer també", va recordar per acabar assegurant: "Igual la gent pensa que serà un any fàcil però després de tres partits contra tres equips de la part alta s'ha vist que no és així. No em cansaré de dir-ho: ens espera una temporada duríssima i llarga".

FITXATGES I LESIONS
En aquest avís es resumeixen les conclusions de l'entrenador de Lleó, el qual va recordar que hi han altres situacions que també estan afectant en aquest inici de temporada discret. "No és que costi aguantar el ritme. Portem 50 dies treballant i l'equip encara no l'he vist al 100%. Hem fet només un fitxatge i amb la baixa de Jorge, que era bàsic, som pràcticament els mateixos mentre que els altres equips s'han reforçat. A més no he pogut comptar amb Paulinho fins i ara Moisés és el que té problemes físics".

Tants problemes que està tenint el nou tècnic, però, no tenen res a veure amb les aspiracions de l'equip. Jandro prefereix mirar l'ampolla mig plena en indicar: "Partim de la base de que hem empatat a Puertollano, hem fet 37 minuts fantàstics a Navarra i hem empatat contra el Burela. Jo ho tinc clar: crec en aquest equip. Em molestaria que algú dubtés d'aquest vestidor per valorar només aquests tres partits perquè tothom està donant el màxim".

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT