PUBLICITAT

Medrano, catorzè sènior a l'Espanyol de descens

  • Barilaro finalitza cinquè en la Copa Catalana malgrat haver faltat a dues proves per lesió
EL PERIÒDIC
CABRERA DE MAR SETCASES

Periodic
Barilaro competint a Vallter 2000, el cap de setmana passat. Foto: FAC

Jesús Medrano ha finalitzat en la catorzena posició sènior en el campionat d'Espanya de descens. El corredor de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) obté aquest resultat després d'acabar dissetè en la tercera i darrere prova, disputada el cap de setmana passat a Cabrera de Mar (Barcelona).

En la categoria júnior cal destacar el sisè lloc de la jove promesa Yann Fernández malgrat ser setè a Cabrera de Mar i en l'alevina el vuitè lloc d'Albert Rodrigo --setè a Cabrera de Mar-- i el catorzè d'Ivan Punzano, certificat en fer el mateix resultat a la darrere cita. Amb aquesta cursa els corredors de la FAC donen per finalitzada la temporada 2010.

Qui encara no ha acabat el curs és Albert Barilaro, que el cap de setmana vinent afronta a Paüls (Tarragona) la segona prova de la Copa Catalana de descens urbà. Barilaro també va tenir competició el cap de setmana passat, també de descens en muntanya però en aquest cas en una prova puntuable per a la Copa Catalana.

El pilot de la FAC, integrant de l'equip Santa Cruz Kilvil, va aconseguir un magnífic tercer lloc sobre un total de 93 participants en l'última prova del circuit a l'estació de Vallter 2000, malgrat patir una caiguda en la primera baixada. En la segona va acabar a deu segons del primer classificat, David Acedo, i aquest resultat l'ha permès acabar cinquè en la classificació general tot i no poder puntuar per diferents lesions a dues de les vuit proves del campionat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT