PUBLICITAT

Llovera afronta des d'avui un Ral.li de França similar a d'Alemanya

  • El pilot d'Abarth deixa les modificacions per a després de d'aquesta prova mundialista
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'Abarth de Llovera, en una de les cites del WRC aquest curs. Foto: FOTOESPORT

Albert Llovera (Grande Punto Abarth S2000) torna des d'avui i durant tot aquest cap de setmana a conviure amb l'elit internacionals dels ral.lis. El Campionat del Món (WRC) es trasllada a la illa de Còrsega per disputar el certamen de França, que torna al calendari després d'un any d'absència i el qual segons el pilot andorrà tindrà moltes similituds amb l'anterior, disputat a finals d'agost a Alemanya. Serà també una carrera en la qual hi haurà una especial --Haguenau, la més curta amb 4 quilòmetres-- en homenatge a Loeb, que si venç elevaria a 60 els triomfs en el Mundial i sumaria el setè títol en la màxima competició.

Llovera buscarà ampliar el seu compte de punts en la classificació S2000 i després de les jornades de reconeixement va explicar: "Les primeres especials són en carreteres estretes, ràpides i amb un asfalt ple de sots i brut enmig d'arbres. A la segona jornada el paisatge canvia, les carreteres enmig de vinyes seran molt perilloses si apareix la pluja. I per acabar una especial en una zona militar i una altra d'urbana a Haguenau, on va néixer Loeb; aquest traçat no te res no a veure amb el de Còrsega, en què els llargs revolts eren el denominador comú", va dir.

Sobre les novetats tècniques Llovera ha decidit deixar les modificacions en l'accelerador per després de la cita francesa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT