PUBLICITAT

Peñarroya: «L'Instant Replay ha perjudicat clarament el MoraBanc»

  • Es queixa del tir lliure en què Harangody envaeix la zona abans que la pilota toqui el cercle i que hagués permès la possessió a 2,4s
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: BCA

El tir lliure final d'Harangody portarà cua. A 2,4 segons del final del partit, el jugador va tirar el segon a fallar i va envair la zona abans que la pilota arribés al cercle, i això no va passar desapercebut per al tècnic Joan Peñarroya, que es va queixar en la roda de premsa sobre aquesta situació i no tenir el sistema d'Instant Replay que permet, en situacions com aquestes, corregir una decisió arbitral. «Hem tingut el partit per guanyar-lo», va dir el tècnic, que va criticar la situació final: «L'última jugada, tant que es parla de l'Instant Replay, que nosaltres no el tenim, ens priva a nosaltres de l'oportunitat de guanyar el partit. Harangody tira a fallar expressament i el jugador entra claríssimament abans que la pilota toqui el cercle. És una errada claríssima de l'àrbitre i això ens permetia a nosaltres amb 2,4 segons atacar l'última pilota amb un punt a sota».

En aquest sentit, el club va facilitar ahir el frame de televisió en què s'observa com, efectivament, Harangody es mou abans que la pilota toqui el cercle, el que hauria d'haver estat sancionat amb pilota per als andorrans, i una possessió de 2,4 segons que podria haver donat peu a l'opció de superar els valencians.

Polèmiques a banda, l'entrenador va ser crític amb el seu equip, que no va començar bé el partit «i ho paguem i anem al darrera en el marcador i en el joc». «Tampoc no estem fins en la zona que utilitza València d'1-3-1 i 3-2 que si bé ho havíem parlat no les hem llegit bé», va afirmar, afegint que «el millor de la primera part ha sigut el resultat». «A partir d'aquí», va continuar, «l'equip ha demostrat tenir idees clares i què vol ser, i quan ha acabat el partit he felicitat els jugadors». Per a Peñarroya, el primer quart «ho hem arrossegat tot el partit, però la reacció crec que és meritòria». «Ens anem tocats per perdre», va assumir, però va deixar clar que estava satisfet per la reacció.

Per la seva part, Velimir Perasovic, tècnic del València, va dir que el seu equip havia tingut «molts tirs per no patir tant», i va destacar el rendiment d'Harangody, amb 11 punts i 12 rebots.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT