PUBLICITAT

Ayala deixa l'Andorra i se'n va a la UE Santa Coloma

  • L'internacional havia perdut la motivació i Justo li agraeix l'honestedat
I.MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

arriba el partit a Linyola i ahir, en la roda de premsa prèvia, va saltar una notícia que passa per endavant. Després de més de cinc anys amb l'FC Andorra Ayala ha decidit rescindir contracte.

No es sentia motivat, estava cansat dels viatges cada cap de setmana i finalment ha decidit frenar la situació. «Ja a principis de temporada no vaig signar tan convençut i últimament veia el vestidor endollat i jo en una altra línia. El futbol, però, no el deixo», va indicar ahir l'internacional andorrà, que als seus 34 anys se'n va a la UE Santa Coloma per jugar la Lliga Nacional i evitar desplaçaments llargs.

Justo Ruiz només va tenir paraules d'agraïment cap a Ayala. «És una baixa important però ha fet un gest que l'honora. Lucendo i ja vam viure una situació similar quan érem jugadors. Ell ha demostrat un compromís fora de dubte i s'agraeix la seva honestedat».

ALMENYS UN FITXATGE / Ara l'Andorra compta amb una plantilla «un pel curta» de 19 jugadors i el tècnic considera que s'ha de fitxar en el mercat d'hivern. La posició de pivot defensiu està coberta amb Peppe, Ferré i Roch. Necessitem algú polivalent que pugui jugar també de defensa», argumenta Justo. Un altre Ayala, en definitiva. «Seria important per mantenir el ritme que portem», aclaria el tècnic.

Aquesta baixa es produeix enmig de l'eufòria tricolor per les vuit victòries consecutives. La idea a Linyola és clara: «Continuar amb la ratxa. Mantenir la porteria a zero, actitud, compromís i partit a partit», va indicar el capità, Xavi Gil.

Faltarà Victor Hugo, que compleix cicle de targetes, contra un equip que davant el seu públic gairebé no encaixa gols: un 0-2 amb l'Alpicat i ja està. També ha empatat sense gols davant el Cervera i els altres quatre partits els ha guanyat. El Municipal de Linyola té unes característiques particulars: camp petit i de gespa natural en un estat justet. No es fa fàcil jugar-hi.

L'Andorra, però, té també els seus números, que el fan encara més temible. Als vuit partits seguits guanyats s'ha d'unir el fet de ser l'equip menys golejat amb diferència, amb vuit dianes encaixades. El segon és precisament el Linyola, amb 12. Els tricolors, amb tot, són el segon equip amb més gols (33) per darrere de l'Alpicat (35) i han marcat almenys un gol en cada partit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT