PUBLICITAT

Jamrulidze i Estevenet, a un pas del debut tricolor

  • Es mantenen en la llista abans de fer l'última selecció de 22 per al duel amb Eslovènia
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Ahir la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) va oficialitzar el segon tall que els seleccionadors Michael Broad i Josep Marticella han realitzat de la llista de 32 jugadors inicial que ara és de 24. Entre els jugadors elegits destaquen Edisher Jamrulidze i Eduard Estevenet, els quals debutarien amb la samarreta tricolor si finalment entren en la llista definitiva de 22 homes que representaran al país en el duel europeu del pròxim dissabte 9 d'octubre contra Eslovènia.

Després de tres anys consecutius al país, Jamrulidze té al seu abast vestir la samarreta de la selecció a les ordres de Broad i Marticella, el qual per cert també debutarà a la banqueta andorrana, després de l'aposta de la FAR per ell com a duet de treball juntament amb el tècnic australià.

Els entrenaments de cara a aquest matx seran dimarts i dijous a les 20.30 al Camp del Consell, i divendres una última sessió a partir de les 20.00 en el mateix escenari. Així mateix, la FAR va informar ahir que la llista definitiva de 22 homes es farà oficial dijous a la nit després de l'entrenament. Els 24 jugadors són els següents: de davanters Paul Alieu, Peter Ambor, Óscar Cabanes, Antoni Carmona, Àlex Fernández, Joan Fité, Roger Font, Galaktion Gagnidze, Edisher Jamrulidze, David Kirikaixvili, David Martínez i Arnaux Olivé; de tres quarts: Miquel Barbolla, Albert Canturri, Eduard Estevenet, Roger Fité, Jonathan Garcia, Guillem Garriga, Marc Gispert, Josep Magallón, Esteve Pérez, Benjamin Taurinyà, Maxime Taurinyà i Eduard Vergara. Destaca la baixa d'un d'habituals com Xavier Vilasetrú, Àlex Ballesta, Marcos Cellone o Emmanuel Sarti. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT