PUBLICITAT

Koldo incorpora per primera vegada Marc Vales i Toscano

  • La preconvocatòria de 26 per rebre Armènia inclou els lesionats Pujol i Andorrà
RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La selecció, en plena sessió d'entrenament. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El seleccionador Koldo Álvarez va donar ahir la preconvocatòria per al tercer duel de la fase prèvia de l'Eurocopa que Andorra disputarà dimecres a l'Estadi Comunal davant Macedònia. Entre els 26 futbolistes que prepararan el partit, n'hi ha dues novetats, les del central Marc Vales i el davanter Juan Carlos Toscano, tots dos inèdits amb la tricolor a les ordres del nou tècnic. Aquesta llista, on hi són també els lesionats Marc Pujol i Xavi Andorrà, acabarà sent la de 18 oficials abans de demà.

Vales, jugador del At. Monzón, compta amb 13 internacionalitats, totes a les ordres de David Rodrigo. Toscano (FC Andorra), per la seva part, en suma 18, també l'ex-seleccionador. El central de 20 anys servirà en gran part per ocupar la plaça que deixarà contra Macedònia el sancionat Ilde Lima, que tot i ser a la llista de 26 només serà convocat, obviament, per al matx d'Armènia del dia 12. Toscano, després de la greu lesió al seu genoll, i tot i que no està al cent per cent, ja disposa d'una mitjana de 60 minuts per partit amb el seu club, per la qual cosa el seleccionador considera que era el seu moment.

CINC AMENAÇATS DE SANCIÓ Segons Koldo Álvarez, aquesta llista de 26 pot variar fins i tot amb alguna incorporació a última hora, i sobretot perquè el tècnic sap que té cinc jugadors al límit de la sanció si veuen una targeta groga més. Són Josep Manel Ayala, Sergio Moreno, Pujol, Fernando Silva i Cristian Martínez. Per això, el tècnic completa la possibilitat de sumar algun nom nou de cara al viatge a Armènia.

LES LESIONS DE PUJOL I ANDORRÀ
L'altre punt que preocupa el seleccionador és les lesions. Marc Pujol i Xavi Andorrà tenen un principi de trencament a l'abductor i un esquinç de turmell, respectivament. Avui tindran resultats després de les proves que els dos es van fer ahir.

ELS 26, UN A UN
Koldo Álvarez compta amb els porters José Antonio Gomes, Ferran Pol i Josep Rivas, aquest de l'Escale Santa Coloma. Els 23 jugadors de camp són: Ayala, Marc Bernaus, Jordi Escura, Xavi Gil, Lima, Àlex Martínez, Jordi Rubio, Somoza, Sonejee, Maneiro, Cristian, Andorrà, Sebas Gómez, Manolo Jiménez, Iván Lorenzo, Mejías, Pujol, Marcio Vieira, Samir, Vales, Fernando Silva i Toscano. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT