PUBLICITAT

El BP destitueix Jandro

  • Club i tècnic no arriben a una entesa per rescindir el contracte i avui entra en escena el representant
RAFA MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jandro Álvarez marxa de l'entrenament del vespre, davant de la presència del gerent del club, Emili Puig, i els jugadors, que observen l'escena. Foto: ORIOL LLAURADÓ

És la primera vegada en la història dels esports d'equip a Andorra que un club destitueix un entrenador. El BP Andorra va informar ahir al matí el tècnic Jandro Álvarez de la seva desvinculació contractual amb l'entitat, la qual cosa però és a hores d'ara en pausa tècnica, perquè ahir la reunió de la tarda entre l'entrenador i el director gerent del club, Emili Puig, va acabar sense acord. Jandro vol cobrar el seu contracte íntegre i el club no està disposat a això. Per intentar desencallar la situació, avui al migdia hi haurà una nova reunió entre el club i el representant de Jandro, Raúl Estévez. Ahir la sessió d'entrenament de les 20.00 va estar dirigida pel preparador físic, Lluís Santana, mentre que el club té una bala en la recambra: Carles Riba, que actualment té fitxa com a segon entrenador del BP, tot i que Riba assegura que amb ell encara no han parlat.

El dia va estar farcit d'esdeveniments. Jandro va rebre la notícia de la destitució al matí. A les 17.00 va tenir una reunió amb Emili Puig per rescindir el contracte, però el tècnic es va negar a signar. La decisió va suposar allargar la destitució fins avui en una nova reunió amb el seu representant i el club. El tècnic, després de parlar amb Puig, va sortir del club sense ganes de parlar --"No faré declaracions fins que el meu tema no estigui tancat, perquè no hem arribat a un acord", és l'única cosa que va voler dir als periodistes que esperaven a la porta de l'entitat--, però sí va assegurar que ell es presentaria a l'entrenament a les 20.00 del vespre. Minuts després, des de l'entitat es va afirmar que se'l faria fora de la sessió, ja que se'l considera destituït, tot i que sobre el paper continua sent el primer entrenador.

A l'hora prevista, Jandro Álvarez va acudir al Poliesportiu on hi eren els jugadors per fer la sessió preparatòria, però també hi era part de la Junta del club amb Puig al capdavant. Jandro es va reunir amb els futbolistes al vestidor i després va abandonar l'edifici davant l'atenta mirada dels directius. Després que els jugadors es tanquessin durant uns minuts al mateix vestidor per parlar, el gerent va entrar a informar-los de la nova situació. L'entrenament el va dirigir el preparador físic, Lluís Santana, amb somriures en alguns jugadors, la qual cosa feia temps que gairebé no passava.

EL RELLEU ESTÀ A CASA
La Junta directiva del BP es va reunir a la nit per redirigir la situació. La intenció és comptar, de moment, amb un tècnic de la casa. Al país, només té el títol de Nivell 3 Carles Riba --Xavier De la Rosa és el seleccionador nacional, i és per tant intocable. En tot cas, la idea del club és parlar amb Riba i estudiar la situació: "No descartem un tècnic del país per tota la temporada, però també han arribat ofertes, el que està clar és que Jandro segur que no serà l'entrenador", va dir Puig. Per la seva part, Riba diu que està a disposició del club, però avisa: "Alguna cosa hauré de dir". [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT