PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Progrés rebutja el procés participatiu pel pressupost

Consideren la mesura electoralista i que crea desencant.

Per EL PERIÒDIC

El ple de l'Ajuntament de La Seu
El ple de l'Ajuntament de La Seu | RàdioSeu
El grup del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha criticat el procés participatiu que endega aquesta setmana el consistori per decidir el destí d’una partida de 100.000 euros dels pressupostos del 2015.
En un comunicat, el grup socialista qualifica la mesura de «simulacre» i la considera «electoralista» pel fet de dur-se a terme «tres mesos abans de les eleccions, quan en 12 anys de govern de CiU mai no s’han aprovat uns pressupostos municipals després d’un procés de participació». Progrés, d’altra banda, apunta que els comptes d’enguany «estan ja aprovats, sense que hi surtin aquests 100.000 euros», els quals, recorda, representen «un 0,8% del conjunt del pressupost d’aquest any, de quasi 12milions d’euros».
El portaveu de l’oposició, Òscar Ordeig, creu que «aquest procés servirà per fitxar als seus participants, sense garanties de quins projectes es triaran i només per agafar idees pel programa electoral». En aquest sentit, Ordeig critica el fet que s’ha pagat 7.000 euros a una empresa externa «per fer el muntatge de la campanya».
El dirigent del Partit Socialista de Catalunya a La Seu d’urgell, finalment, qualifica de «gesticulacions davant la proximitat de les eleccions» el procés endegat, i opina que l’acció de govern genera «extrem desencant» entre els ciutadans de la capital alturgellenca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT