PUBLICITAT

La Basella

Mor una resident en un xoc frontal a Bassella

El conductor del camió resulta il·lès en la topada a la C-14

Per EL PERIÒDIC

La cua formada per l'accident a La Basella
La cua formada per l'accident a La Basella | RàdioSeu
Una conductora de 36 anys, resident a Andorra, va morir ahir a la tarda quan va xocar amb el seu vehicle frontalment amb un camió a la carretera C-14, al terme municipal de Bassella.
Segons va informar el Servei Català de Trànsit, la víctima mortal és Jordina B.P., de nacionalitat espanyola i amb residència a Andorra. L’avís de l’accident es va rebre a quarts de 5 de la tarda des del quilòmetre 138 de la C-14. Per causes que es desconeixen, un vehicle va envair el sentit contrari i va provocar la topada.
La conductora del cotxe, de matrícula andorrana, va quedar atrapada a dins de l’habitacle. Més tard es va confirmat la seva mort. El conductor del camió va resultar il·lès. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar dotacions dels Bombers, Mossos d’Esquadra i SEM per a les tasques de rescat i neteja de la via. El tall de la carretera va generar cues de més de mig quilòmetre, tant en direcció nord com sud. Des de dos quarts de 6 es va començar a donar pas alternatiu. Restava un carril restringit a la calçada, en sentit nord.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT