PUBLICITAT

Bad Wiesse

Primer podi per a Mireia Gutiérrez en Copa d’Europa

L’andorrana aconsegueix el seu millor resultat en una prova continental

Per #GASS

Mireia Gutiérrez
Mireia Gutiérrez | Alexis Boichard / Agence Zoom
Gran resultat de Mireia Gutiérrez. Ahir, en un eslàlom nocturn de Copa d’Europa celebrat a Bad Wiessee, a Alemanya, la corredora va acabar en el podi després de realitzar el tercer millor temps de les 31 competidores que van finalitzar la prova. És el primer podi que Gutiérrez aconsegueix en Copa d’Europa en la seva carrera, i és el segon millor resultat aconseguit per una andorrana en una prova continental. Vicky Grau, el març del 1999 va assolir una primera posició, també en un eslàlom, que es va realitzar a Kiruna, Suècia.

Abans d’aquest podi, el millor resultat de Gutiérrez va ser una quarta posició en un indoor, també a Alemanya, l’any 2009. En eslàlom, va assolir una 9 i 10 posició l’any 2011, però mai havia estat en un podi de Copa d’Europa fins ahir. El que també és important d’aquesta prova per a Gutiérrez és la rebaixada de punts FIS que va assolir gràcies a aquest bon resultat. L’andorrana va obtenir 15,26 punts, millorant els 20.73 que tenia en la novena llista de la FIS.

Gutiérrez va completar la primera mànega en 50.31, que ja la situava en la tercera plaça provisional. En la segona baixada, l’esquiadora va marcar un temps de 51.33, que li va servir per mantenir la posició de podi en el resultat final. En el total, Gutiérrez va completar l’eslàlom en 1.41.64, quedant-se a 1.29 segons de la vencedora de la prova, la italiana Chiara Costazza, que va finalitzar amb un temps de 1.40.35. Molt a prop de la italiana va estar l’alemanya Maren Wieser, que va completar una primera mànega espectacular, amb un temps de 49.22, però a la segona baixada va ser més lenta, completant la mànega en 50.77 segons. El temps final de Wieser va ser 1.40.39, resultat que la deixava a només 0.04 de Costazza.

Avui, Gutiérrez i les altres competidores de Copa d’Europa es tornaran a posar els esquís per competir en un segon eslàlom de Copa d’Europa a Bad Wiessee, que també serà en horari nocturn. La primera mànega es disputarà a partir de les 16h de la tarda, mentre que la segona es correrà a les 19h.
PUBLICITAT
PUBLICITAT