La selecció rep tres gols consecutius que la porten a caure golejada

Per JOAN JOSEP BLASCO

Andorra Zerbaidjan femení
Andorra Zerbaidjan femení | FAF
Partit en el que durant 85 minuts la selecció va saber mantenir el posicionament al camp, i cinc en els que va perdre les marques, que van significar la golejada contra Azerbaidjan (4-0) en un duel d’entrenament entre els dos combinats a Salou.

El pitjor arribava del minut 20 al 25, rebent tres gols. Dos amb pilotes passades a l’espai a la ràpida davantera, i un altre en una recuperació després d’un servei de porteria andorrà. «Abans dels gols i després hem estat bé, però aquests cinc minuts ens han matat», indicava el seleccionador, Joan Carles Ruiz. La pilota no la mantenien, però estaven ben posicionades. Alba, Morató i Marina van gaudir d’ocasions per marcar. En la represa Andorra va buscar el gol a la contra. A un quart d’hora per al final Azerbaidjan marcava de falta directa. «Hem demostrat que no estem tant lluny, però hem de seguir treballant molt més».