PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’Ateneu de la Seu busca 10.000 euros per adaptar el local

Fa una crida a la col·laboració ciutadana per poder fer activitats

Per EL PERIÒDIC

Cartell de l'Ateneu de la Seu d'Urgell.
Cartell de l'Ateneu de la Seu d'Urgell. | EL PERIÒDIC
L’Ateneu de l’Alt Urgell ha fet una crida a la col·laboració dels veïns i veïnes de la Seu i de la comarca per aconseguir 10.000 euros per adaptar el local dels baixos del carrer Capdevila de la Seu d’Urgell, que ha de servir d’espai per dur a terme les activitats del col·lectiu.

Les donacions ajudaran a construir uns lavabos adaptats, habilitar una sala de reunions, una barra, un escenari, adequar la sala d’actes i renovar la instal·lació elèctrica. De moment, ja han començat les obres, que està previst que s’allarguin fins a final de març. Durant aquest període es realitzen jornades de treball els dissabtes de 9 a 14 hores, perquè tothom pugui implicar-se.

Les persones que vulguin col·laborar en el projecte poden fer-ho de manera presencial o bé realitzant una aportació econòmica. La donació es pot dur a terme el mateix dissabte al matí o bé ingressant els diners al compte corrent ES31-1491-0001-2721-3940-6421. Els promotors de l’Ateneu de l’Alt Urgell han editat un vídeo per fer difusió de la campanya de donacions.

Entitat popular / L’Ateneu de l’Alt Urgell és una entitat popular que gestiona i dinamitza l’espai de l’Ateneu, que ha de servir per impulsar la cultura popular pirinenca, essent alhora un agent actiu i compromès que des de l’Alt Urgell i per a l’Alt Urgell posi el seu gra de sorra transformador, «fomentant l’autoorganització, el debat i l’acció col·lectiva».

«Volem que l’Ateneu sigui un punt de trobada i d’enriquiment per als alturgellencs i alturgellenques crítics i participatius, reforçant projectes i ajudant-los a fer un salt endavant», indiquen els promotors. «Un punt de trobada que faciliti el contacte entre la població inquieta, motivada i crítica, tot impulsant, dinamitzant i fent de trampolí de les iniciatives que sorgeixin», remarca l’entitat.

L’Ateneu comptarà amb una sala d’actes i serà un espai amb una programació cultural constant, fomentant la dinamització i cohesió del teixit cultural. Un altre dels objectius és que promogui iniciatives que afavoreixin el suport mutu i l’autoorganització «per enfortir llaços comunitaris i superar l’individualisme actual». El local també disposarà de sala de reunions i espais per a les entitats que les vulguin utilitzar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT