PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els andorrans s’enfrontaran a rivals de superior divisió

Rodríguez i Francesch són els únics jugadors de Tercera al Torneig Estatal

Per JOAN JOSEP BLASCO

Patrick Rodríguez
Patrick Rodríguez | Tony Lara
En el torneig Estatal s’hi torbaran bona part dels millors jugadors d’Espanya. Es disputa aquest cap de setmana a Valladolid i hi participaran un total de 658 jugadors, entre els quals hi haurà dos del CTT Encamp, Patrick Rodríguez i Josep Francesch. Són els dos únics jugadors de la Tercera Divisió que disputen la competició.

Al pavelló de Pisuerga es disputaran més de 2.000 partits, amb 41 taules de joc simultànies. Els components de l’entitat encampadana es troben en la categoria sènior, format per vuit grups. Són a la ciutat castellana després de guanyar-se el bitllet en el torneig zonal classificatori que es va fer el passat mes de novembre a la localitat gironina de Bàscara, on hi competien jugadors de Catalunya, Aragó, les illes Balears i Navarra. Rodríguez està enquadrat en el grup 3 juntament amb Carlos Javier González, Marc Serra, José Alberto Resuela, Julen Legarra i Alberto García. Francesch és en el 4, amb Ángel Fernández, José María Sáez-Bravo, Antonio Varela i Ángel Garrido. Els tres primers de cada grup passen a la següent ronda. Aquest serà l’objectiu dels dos representants andorrans.

«Volem superar la fase de grups. Sabem que serà complicat perquè hi ha els millors jugadors d’Espanya, però creiem que tenim opcions», assegura Rodríguez. A Valladolid hi ha jugadors de categoria de Divisió d’Honor, de Primera i Segona. Ells dos són els únics que són de Tercera, pel que «suposo que tots ens volien al seu grup». L’andorrà té confiança per la temporada que estan fent amb el club encampadà: «Començàvem la lliga amb l’objectiu de mantenir-nos i està anant molt millor del que esperàvem. Es nota que estem entrenant fort».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT