PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cues de 8km i més de dues hores per sortir d'Andorra pel riu Runer

Des de les 19.00h el trànsit anava minvant però encara continuen les retencions

Per R. M. S.

Les cues d'avui, que arribaven fins a l'avinguda Salou.
Les cues d'avui, que arribaven fins a l'avinguda Salou. | TONY LARA
El tall de la connexió amb França pel Pas de la Casa va col·lapsar la sortida del Principat per la frontera espanyola. Ahir a les 19.00h va començar a reduir-se una cua que va arribar fins a l’avinguda Salou. Des de les 11.10h es van iniciar les retencions, que van anar en augment en el pas fronterer, amb durades de més de dues hores i 8km.

El cap de setmana, normal en aquestes dates, va esdevenir un maldecap per als turistes arribats de França i d’Espanya, perquè a l’hora de sortir del país tots ho van haver de fer pel Runer. La nevada del dissabte va obligar a tallar la sortida francesa. Així mateix, a la tarda també hi va haver cues des de la Seu d’Urgell per entrar al país.

Soldeu: 45 minuts de tall de la carretera / A més d’aquests problemes, també hi va haver a primera hora de la tarda una forta retenció a la carretera general a l’alçada de Soldeu, on es van haver de fer explosions controlades per provocar petits allaus de neu. Segons mobilitat, els talls van afectar a la via, amb la carretera tallada al voltant de 45 minuts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT