PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Perd pistonada quan és «molt anàrquic»

Ruiz considera que els problemes arriben quan l’FC Andorra deixa de combinar

Per JOAN JOSEP BLASCO

Juli Sánchez defensa la pilota amb un jugador de l’Alcarràs a sobre.
Juli Sánchez defensa la pilota amb un jugador de l’Alcarràs a sobre. | J.J.B.
Hi ha algunes claus per entendre perquè l’FC Andorra és capaç de fer el millor i el pitjor en tant sols noranta minuts. Va ser capaç de vèncer l’FC Alcarràs, sense patir excessivament tot i que només hi havia un gol de diferència. Però mostrant dues cares totalment oposades. L’entrenador, Justo Ruiz, sap què ha de tocar per solventar-ho.

En més d’una ocasió els tricolors han demostrat ser superiors al rival, però no han sabut finiquitar el matx, portant a patir fins el darrer instant o fins i tot deixar-se algun punt pel camí. Són vàries les conseqüències que porten a entendre-ho. Una és deixar de fer el joc que coneixen. «A vegades som un equip anàrquic, deixem de treballar en conjunt i depenem massa de les individualitats», admet Ruiz. I la segona part contra l’Alcarràs en va ser un clar exemple. «Vam estar horrorosos» i «en cap moment vam tenir paciència, ni fer dues passades bones seguides».

Els tricolors acumulen ja vàries jornades encaixant gols, un problema que preocupa especialment al tècnic, que vol deixar sempre la porteria a zero. «Hem de ser més contundents defensivament», perquè el contrari arriba amb massa facilitat a la porteria de Pol. El gol de Murillo dissabte en va ser un clar exemple. I els encaixats en els primers minuts en jornades anteriors també.

Ferré passa la nit a l’hospital
Màxima preocupació la que es va viure al minut 52 del partit contra l’Alcarràs quan es va produir l’aparatosa caiguda de Marc Ferré en el salt per la lluita per una pilota. El migcampista va sortir pel seu propi peu, acompanyat del porter suplent i el fisio. Va ser traslladat a l’hospital de Meritxell, on se li va fer un TAC i va passar-hi la nit en observació. Diumenge al matí va poder anar ja cap a casa.

La commoció que va patir va provocar que no pogués evocar el que havia succeït. «No sabia com havia arribat a l’hospital», assenyala ja recuperat Ferré, que no té consciencia del que va succeir: «Del partit no recordo res. No sabia ni qui havia marcat. Cada minut preguntava com anàvem i em responien, però ho tornava a preguntar com si fos la primera vegada». Tot i estar dolorit, confia aquesta mateixa setmana tornar als entrenaments i ser dissabte en el transcendental duel contra el Borges Blanques.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT