PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguts en intentar moure diners d’una estafa

Holanda va avisar que es podria tractar de blanqueig

Per EL PERIÒDIC

Un vehicle de la Policia.
Un vehicle de la Policia. | TONY LARA
La Policia va detenir el passat 18 de febrer un home francès i una dona brasilera, tots dos no residents de 47 anys, com a presumptes autors d’una estafa i blanqueig de diners.

En un primer moment, els dos detinguts van retirar d’un compte bancari andorrà una part d’una transferència de diners procedents d’Holanda, segons informava ahir l’Agència ANA. Després, l’entitat va rebre una comunicació des d’Holanda, on s’havien denunciat els fets, alertant que es tractava d’una transferència de procedència fraudulenta, per la qual cosa es va procedir a retrocedir l’operació i bloquejar el compte. Tal com va informar la Policia, quan l’home i la dona van tornar per intentar retirar la resta dels diners, van ser detinguts, tot i que la investigació continua oberta per esclarir si hi ha més implicats. Durant l’última setmana, el Cos de Policia ha detingut 19 persones més.

Més detencions / A banda dels dos detinguts per un delicte contra el patrimoni, durant la darrera setmana la Policia ha detingut quatre persones per possessió d’estupefaents, dos a Soldeu i dos a la frontera del Riu Runer, i set persones per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Agressió a un menor / D’altra banda, es va detenir un andorrà de 21 anys per agredir un menor durant el Carnaval d’Encamp, i tres persones implicades en una baralla en un local nocturn de Canillo –on un d’ells va resultar ferit de consideració. També durant l’última setmana s’han detingut dos no residents per saltar-se les seves corresponents ordres d’expulsió del país, i un romanès no resident com a presumpte autor de resistència i lesions a funcionaris de Policia que havien acudit per una desavinença amb la seva parella.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT