PUBLICITAT

Pròrroga d’una setmana per a les jornades de ‘Lo Mandongo’

La bona acollida del públic fa ampliar els menús fins el 8 de març

Lo Mandongo
Lo Mandongo
A petició dels mateixos restaurants participants, les jornades gastronòmiques de Lo Mandongo s’allargaran una setmana més. La bona acceptació dels menús i la resposta que els establiments estan obtenint per part del públic ha facilitat aquesta decisió de prorrogar fins el 8 de març les jornades que proposa la Massana Fogons.

Mario Iranzo, de la Borda Casa Vella Palés va assegurar ahir, satisfet, que «tenim reserves pels pròxims dies de clients que volen venir a provar aquests menús». Els menús que proposen els 24 restaurants estan centrats en la carn de porc, ja que és un dels productes estrella de la cuina andorrana durant els mesos de més fred. A més, enguany, que se celebra la vuitena edició d’aquestes jornades gastronòmiques, s’hi ha afegit el fast food gourmet. És a dir, menjar ràpid, però creatiu i de qualitat, amb els millors embotits i altres productes derivats del porc.

El conseller de Turisme i Comerç de La Massana, Sergi Balielles, va felicitar als restauradors «perquè si les jornades s’allarguen és per la gran feina que estan fent. Han elaborat uns menús molt atractius tant pel que fa als plats com als preus, que oscil·len entre els 20 i els 25 euros». Les jornades estan suscitant força interès tant entre el públic local com entre els turistes. «Les jornades estan sent una bona eina de promoció dels nostres restaurants i aquest era l’objectiu d’aquesta acció», va assegurar Balielles.

Els menús presenten plats tan atractius com el «Braó de pernil al forn amb trumfa», «Crema de carbassa amb cruixent de Jabugo i oli de farigola», «Galta de porc al forn amb risotto de pernil serrà», o «Ous ferrats de pagès amb donja d’Andorra». Els restaurants col·laboradors estan participant activament en la promoció de les jornades a les xarxes socials, sortejant menús als mateixos establiments i, a més, van aportant diferents idees per organitzar activitats amb l’objectiu que La Massana Fogons es consolidi com a eina de promoció de la gastronomia local.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT