PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

De primera categoria

L’aposta del MoraBanc Andorra dóna força a la base del club

Per A. C.

El cadet A del BC MoraBanc Andorra
El cadet A del BC MoraBanc Andorra | BCA
El cadet masculí del BC MoraBanc Andorra és ara mateix un dels equips amb més potencial de la base d’un club que és a la màxima categoria espanyola. Els jugadors poden estar orgullosos de ser a un club ACB i, la qual cosa, els dóna més motivació per esforçar-se, treballar i, qui sap, poder arribar a formar part de la categoria ACB o EBA en un futur.

Actualment, el cadet és a la categoria Interterritorial Catalana, al grup 1, i juga contra equips de gran part de Catalunya després que assolissin la categoria guanyant en la fase territorial de Lleida. De moment, el balanç actual és de dos triomfs i tres derrotes, i són sisens en el seu grup de vuit equips. Les dues properes jornades, l’equip té dos partits per assolir  l’objectiu, en part ambiciós, que té el l’equip: acabar segons per poder passar a la següent fase.

Un dels aspectes a favor que té aquest equip és que compta amb un mític del BC Andorra com a entrenador, Toni Jiménez, un dels dos únics  jugadors amb la samarreta retirada. Des de la presidència, aquest any s’ha apostat fort per la base. Per primer any, s’ha separat el cadet i també el júnior en dos equips, l’A i el B. El resultat és que el nivell sigui superior i hi hagi més cabuda a tots aquells que vulguin jugar. «Jo crec que és una aposta molt encertada. És un tema més social i permet millorar el rendiment i nivell de la base», comenta Jiménez. El tècnic del cadet A també valora els seus jugadors: «Hi ha certa projecció en els jugadors. Amb el primer i segon equip a ACB i EBA, tenen l’oportunitat de triomfar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT