PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Novena en Copa d’Europa

Mireia Gutiérrez obté un onzè lloc en l’última cita i acaba al top10 de la general en eslàlom

Per IVÁN MOURE

Mireia Gutiérrez en una prova d'aquesta temporada.
Mireia Gutiérrez en una prova d'aquesta temporada. | el periòdic
Mireia Gutiérrez ha sofert un enorme canvi en les darreres setmanes que no fan més que confirmar l’enorme sacrifici físic que està fent aquesta temporada. Ha treballat com mai, sense rendir-se, sense donar-se treves... I per fi ha esclatat a nivell de resultat. La setmana passada es va poder tastar amb el famós podi que va aconseguir en el primer eslàlom de Copa d’Europa disputat a Bad Wiessee (Alemanya) i el cinquè lloc en el segon. Ahir, per arrodonir una gran actuació al circuit continental, la millor en la seva carrera, va aconseguir l’onzena posició a l’estació italiana de Monte Pora, resultat que la permet acabar novena en la classificació general d’aquesta disciplina amb 234 punts.

La clau ahir va ser la primera mànega. Fantàstica. Va mostrar la seva candidatura a la victòria amb un crono parcial de 40,54s però en la segona ha picat en alguns forats que hi havia a la ja castigada superfície i va perdre gairebé un segon (41,32s). En total, la representant andorrana va acabar marcant 1min 21,86s i va sumar 21,73 punts FIS –ara en té 20,73– que la van deixar a 1,75s de la guanyadora, la sueca Anna Swenn-Larsson.

D’altra banda, als Nacionals júniors d’Itàlia disputats a Pila va acollir ahir la prova de descens. La cursa va ser guanyada per la italiana Asja Zenere, amb 1min 28,89s. Sara Raméntol va tenir una gran actuació i va acabar a poc més de quatre segons, per obtenir la 38a posició i millorar considerablement l’actuació als entrenaments. El mateix ha passat amb Sissi Hinterreitner, 55a posició amb un crono d’1min 34,77s i Mariona Raméntol va ser la 84a, amb un temps d’1min 38,94s.

CLASSIFICACIÓ GENERAL ESLÀLOM
Eslàlom CE
1. Lisa-Maria Zeller (AUT)    384 punts
2. Marlene Schmotz (ALE)    312p.
3. Katharina Truppe (AUT)    312 p.
4. Anna Swenn-Larsson (SWE)    286 p.
5. Rahel Kopp (SUI)    271 p.
6. Taina Barioz (FRA)    263 p.
7. Marina Wallner (ALE)    252 p.
8. Denise Feierabend (SUI)    244 p.
9. Mireia Gutiérrez (AND)    234 p.
10. Charlotte Chable (SUI)    215 p.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT