PUBLICITAT

Andorra la Vella

DA apel·la a continuar les reformes encetades ara fa quatre anys

Els demòcrates s’han centrat en l’economia i en Europa

Per JOSEP ROMERO

El candidats territorials d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer i Jordi Cinca, ahir
El candidats territorials d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer i Jordi Cinca, ahir | Tony Lara
Demòcrates per Andorra aposten per continuar la tasca de reformes encetada l’any 2011 quan els ciutadans li van fer confiança. A partir del triomf de Toni Martí van començar a agafar forma diferents projectes que tenien bàsicament com a referents l’economia i l’acostament amb Europa. Justament durant aquesta campanya la formació taronja va insistir en la necessitat de completar els projectes encara pendents i que passen per seguir atansant-se a la UE. 
Tots els candidats de DA van fer ahir un balanç molt positiu d’aquests darrers dies de missatges electorals. 
 
Així, la candidata per la territorial d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va assegurar sentir-se satisfeta perquè «tot i que no va ser una decisió fàcil i de darrera hora» la gent «va entendre la meva decisió de deixar el Comú». 
Ferrer es va referir a la necessitat de clarificar en la propera legislatura quines són les competències que han d’asumir les corporacions i quines el mateix Govern, tot i que va defensar la línia encetada en aquesta últims anys pels demòcrates. Al respecte va posar com a exemple l’actual llei de carreteres, a la qual «s’ha de posar ordre». 
 
De la seva banda, el cap de cartell per la capital, Jordi Cinca va reconèixer que més enllà d’haver pres decisions difícils, «no hem fet els esforços pedagògics necessaris» per fer-los arribar al conjunt de la ciutadania. El ministre de Finances en funcions es va mostrar esperançat en poder guanyar a Andorra la Vella, tot i que «on hi ha més igualtat i ens hi juguem les eleccions és a la Massana i Ordino». 
A Sant Julià de Lòria, el candidat Gilbert Saboya, va qualificar la campanya de «respectuosa amb els adversaris polítics així com també amb els votants».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT