PUBLICITAT

Andorra la Vella

Cinca acusa a l’USdA de fer política contra els demòcrates

Els sindicats qualifiquen al govern de DA de ser "el pitjor de la història d'Andorra"

Per JOSEP ROMERO

El ministre de Finances en funcions, Jordi Cinca
El ministre de Finances en funcions, Jordi Cinca | Tony Lara
El cap de cartell de Demòcrates per Andorra, Jordi Cinca, va acusar a l’USdA de haver-se posicionat políticament en contra de DA  «sense cap tipus de respecte». Cinca va desvetllar que el sindicat «no els hi va passar l’enquesta» i van ser ells mateixos els que es van fer amb el polèmic qüestionari «a demanda d’alguns funcionaris que volien saber l’opinió dels demòcrates». 
 
El ministre de Finances en funcions va justificar també les respostes perquè el col·lectiu d’empleats públics aplega unes 10.000 persones. En qualsevol cas va dir que «no es tracta d’un acte de provocació sinó d’una resposta al conjunt del funcionariat que vol saber el parer de DA». Alhora va criticar el fet que la Plataforma de Sindicats de la Funció Pública utilitzés el correu de Govern per contestar al qüestionari dels demòcrates. 
 
L’USdA va acusar en aquest comunicat a DA de «ser el pitjor Govern de la història d’Andorra» i de practicar una política de «l’aquí mano jo» sense cap mena de voluntat de diàleg i concens.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT