L'Enfaf venç 2-1 l'Òdena en l'últim duel del curs a casa

ALÀS

No hi havia millor manera per a l'Enfaf juvenil cadet d'acomiadar la temporada com a local després d'un any dur en el qual l'equip andorrà no ha pogut lluitar per un títol que defensava i que se l'endurà el Santpedor o el Riuprimer, colíders, amb 78 punts.

L'Òdena va ser el rival en un camp d'Alàs que va presenciar un domini total tricolor en joc, però que en resultat, de 2-1, va poder acabar sent un petit disgust. Marina Fernández va aconseguir els dos gols de l'equip de Julio Ferreros i Meritxell Torres en la primera part; el primer al quart d'hora, amb un xut de fora de l'àrea i el segon de jugada personal al 32. Fins al descans van ser aproximacions de l'Enfaf a l'àrea visitant però sense encert en la rematada final, tal com va passar als primers compassos de la represa; al minut 60 l'Òdena, que fins llavors no havia fet res en l'aspecte ofensiu, va aprofitar un aldarull a dins de l'àrea andorrana per posar l'incertesa en l'electrònic, però tampoc no va arribar a inquietar en els darrers minuts.

La propera jornada, l'última del campionat, el juvenil visitarà Molins de Rei, el dissabte vinent a les sis de la tarda. L'infantil-aleví, que ha tingut jornada de descans, jugarà al camp de l'Atlètic Vilafranca, el diumenge a les dotze del migdia.