Golejades per regalar a la Copa Constitució

El 14-0 de l’FC Santa Coloma a l’FC Ordino B serveix als d’Imbernón per ser els primers semifinalistes de la Copa

Per #GASS

Partit entre Sant Julià i Extremenya de Copa Constitució
Partit entre Sant Julià i Extremenya de Copa Constitució | SÍLVIA CASALS / FAF
Sis partits es van disputar ahir de la Copa Constitució i cinc van acabar amb golejada, quatre de les quals van ser clares. Només un matx va acabar en empat.
La golejada de la jornada se la va emportar l’FC Ordino B en l’únic partit que es va disputar de quarts de final. En total, 14 van ser els gols que va marcar l’FC Santa Coloma, amb una més que destacable actuació de Gabi Riera, que va ser responsable de la meitat de dianes del seu equip, amb set gols, un dels quals va ser de penal i sis van ser de manera consecutiva. El marcador el van completar Ildefons Lima i Cristian Martínez amb dues dianes cadascú, Alejandro Romero, Marc Rebés i Robert Flotats en pròpia porteria. Amb aquest resultat, l’FC Santa Coloma és el primer equip classificat per a les semifinals de la Copa Constitució. Mentre el Conjunt de Richard Imbernón ja són a semifinals, l’Engordany i l’FC Encamp A segueixen a vuitens de final després que empatessin a dos, amb els quatre gols fets a la primera meitat. L’Engordany es va avançar per sorpresa mitjançant D’Almeida i després va posar distància amb un gol de Joel Marques, però Mota i Moreno van empatar per a l’Encamp abans que s’anés al túnel de vestuaris. Els dos equips hauran de repetir el matx per certificar la seva classificació a quarts disputant de nou el partit dijous.

També va golejar clarament l’FC Ordino A a l’FS La Massana, en un clar 11-0. German Damià i Jefferson Martins van fer un hat-trick cadascú, Cristopher Pousa va fer un doblet i Adel Duran, Nakor Bueno i Sebastià Bertran van marcar la resta de gols del seu equip. El Lusitans es veurà la cara amb els ordinencs a quarts.

L’Inter Club Escaldes també va golejar en el seu partit davant l’FC Encamp B, per un contundent 8-0. Dos doblets, un de Marc Andrés i un d’Helder Da Silva, sumat als gols de Diego Abdian, Manuel López, Rafael Martins i André Marinho, l’Inter va certificar el seu pas a vuitens de final, en el qual es trobarà a la UE Santa Coloma.

La UE Sant Julià va deixar ben encaminada la seva classificació per quarts de final en la primera part i  es va imposar a la UE Extremenya  per 0-5. Al descans ja manava per 0-3, amb dues dianes de Gándara i de Girau. En la represa va confirmar la seva superioritat amb els gols d’Èric al 64 i de Rodrigo al 84. Amb el triomf i la classificació, El Sant Julià haurà d’esperar per saber a qui s’enfronta en quarts de final i quan els disputarà, un cop hi hagi un guanyador entre la UE Engordany i l’FC Encamp en el partit que disputaran dijous i la Federació Andorrana de Futbol confirmi avui quan es podrà disputar aquest duel de quarts.

En el partit de les 14h, la UE Santa Coloma va eliminar al líder de la Segona Divisió, el Penya Encarnada d’Andorra (0-3), en un enfrontament que es va mantenir obert fins poc abans del final. Crespo va inaugurar el marcador cinc minuts abans de la mitja hora. Repetia al minut 74 i al 89 Albert sentenciava el matx i la classificació a quarts.

Aquesta setmana, es disputaran dos partits de quarts de final. La UE Santa Coloma i Inter Club Escaldes jugaran dimarts, i dimecres Lusitans i Ordino s’enfrontaran.