PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pujar és només cosa de dos

Les victòries de l’Atlètic Alpicat i l’FC Andorra els permet distanciar-se del tercer classificat

Per J. J. B.

Sebas Gómez supera un defensa del Borges Blanques
Sebas Gómez supera un defensa del Borges Blanques | J.J.B.
Cada cop queda més clar quins seran els equips que lluitaran per l’ascens. Les distàncies s’amplien i les circumstàncies haurien de donar un tomb espectacular per a que no siguin l’Atlètic Alpicat i l’FC Andorra qui es juguin la primera i segona posició, la que dóna l’ascens directe a Primera Catalana i la promoció, respectivament.
 
El duel mà a mà que segueixen des d’inici de temporada continua, i no es preveu que s’aturi fins a final de curs. Només si un dels dos punxa evitarà que el desenllaç no es conegui fins al final. L’Alpicat s’imposava al CE Artesa de segre per la mínima (0-1) i els tricolors el dia abans havíen realitzat tota una exhibició davant l’FC Borges Blanques (4-1). El conjunt de les Garrigues continua tercer, però ja a 9 punts de l’Alpicat i a 7 dels tricolors. Precisament són els rivals amb els que han perdut els dos últims partits. «Segur que ha estat un cop dur per a ells», valora l’entrenador andorrà, Justo Ruiz, que comença a veure que la pugna serà definitivament entre dos: «Són molts punts els que hi ha per mig i se li ha de sumar l’average. Ho haurien de guanyar pràcticament tot i nosaltres perdre tres partits. És molt complicat, però en això del futbol pot passar de tot. Cada setmana canvia tot i de moment no es pot donar encara a ningú per descartat».
 
L’FC Andorra va materialitzar un dels millors partits del que va de temporada. Ofensivament mostra un perill constant, amb Riera, Sebas i Ludo en un gran moment, acompanyat per d’altres com Leo o Juli. «L’encert és de tot l’equip. Està clar que quan aquests jugadors s’associen les possibilitats que tenim són moltíssimes». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT