PUBLICITAT

Andorra la Vella

‘Manhattan to Barcelona’, acte per a dones creat per dames

Els beneficis seran destinats al Patronat Dames de Meritxell

Per Marisa da Costa

Primera edició de l'esdeveniment, l'any passat.
Primera edició de l'esdeveniment, l'any passat. | Tony Lara
‘Manhattan to Barcelona’ torna per segona vegada amb l’ànim de dotar de glamour la nit de la diada de la Constitució. Totes les dones del país, sigui quina sigui la seva edat, estan convidades a vestir-se d’etiqueta i treure de l’armari els seus millors talons per assistir a una trobada benèfica carregada d’actuacions en directe, sortejos i moltes altres sorpreses.
 
El preu d’entrada a l’esdeveniment és de 50 euros, el 50% dels quals es destinaran al Patronat Dames de Meritxell, associació que destinarà els beneficis obtinguts a l’ajuda immediata que pugui facilitar-se a dones i infants, primordialment, com «gent que es trobi en l’atur d’un dia per l’altre o que no pugui permetre’s pagar el menjador escolar dels seus infants», segons va destacar la presidenta de la institució, Pilar Díez.
 
Bloggers i celebrities de Barcelona i Madrid participaran de l’esdeveniment, ambientat en la famosa sèrie Sex and the city. Amb la reunió s’esperen obtenir uns guanys d’aproximadament 4.500 euros, tot i que, segons va afirmar l’organitzadora de l’acte, Míriam Fernández, «l’aforament limitat a 180 persones s’ampliarà gustosament en cas de ser necessari».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT