PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Sant Julià de Lòria acull de nou la Fira anual dels Capricis

90 comerciants celebren el bon temps i l’afluència a la jornada

Per EL PERIÒDIC

Un estanc amb productes casolans de la Fira Capricis a Sant Julià de Lòria, ahir.
Un estanc amb productes casolans de la Fira Capricis a Sant Julià de Lòria, ahir. | Comú de Sant Julià de Lòria
Sant Julià de Lòria ha celebrat aquest diumenge la ja habitual Fira dels Capricis, amb 90 paradistes i amb «una assistència nombrosa», com va descriure el conseller de Social del Comú de la parròquia, Carles Àlvarez. Aquest va afegir a més que aquestes fires ja tan habituals segueixen «en la seva línia i es va confirmant que, si hi ha bon temps, són un èxit». Amb un dia plenament primaveral els assistents van poder apropar-se als comerciants de productes variats fins a les 19 hores del vespre. Tampoc no van faltar els productes dels restauradors i l’ambientació musical. La Fira dels Capricis va tornar a ocupar així el barri de Rocacorba amb la sort d’un dia de molt bon temps i una bona afluència. «Les fires d’aquest any han arrancat amb molta força», va celebrar el conseller major de Sant Julià de Lòria, Carles Àlvarez, que va afegir també que aquesta ja és una «fira habitual d’aquestes dates». Els qui s’hi van apropar a la part alta del poble de Sant Julià van poder trobar roba, plantes, bijuteria, antiguitats, monedes, segells, càmeres fotogràfiques antigues, objectes de ceràmica, dolços, pins, discs de vinil, jardineria, alimentació i també menjar i ambientació musical. Entre els comerciants es va poder trobar també estudiants que volien sufragar part dels viatges de fi de curs amb la venda de productes com ara crepes o bé pastissos. Aquest any també hi havia un espai propi per als més menuts i joves, es podia trobar una zona chill-out amb DJ i una altra infantil on els més petits podien gaudir saltant i pujant als inflables.
 
 A més, qui va fer una compra mínima de cinc euros en qualsevol de les parades va poder participar en el sorteig d’un iPhone 6. L’esdeveniments es va desenvolupar sobretot per dinamitzar i augmentar l’afluència del teixit comercial del poble. 
 
RETENCIONS // Un diumenge més, l’alta afluència de turistes al país, que van gaudit d’un temps immillorable als camps de neu, va provocar retencions en la sortida sud del Principat que van arribar fins al vial del Pobladó en alguns moments. En aquest sentit, Àlvarez va assegurar que «normalment la cua no beneficia al comerç de la parròquia, perquè la gent ja està cara avall i amb la intenció de marxar del país i una aturada suposa un retard per arribar al seu domicili». El conseller major del Comú va afegir també, en referència als turistes que es en més d’una ocasió es veuen obligats a creuar molt lentament la parròquia que «ens agradaria que alguns d’aquests turistes s’hi quedessin, però hem de ser realistes i saber que aquesta fira té un àmbit principalment local i també ve gent d’altres parròquies, que està molt bé». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT