PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Guàrdia Civil intervé deu intents de contraban de tabac a la duana

El material confiscat està valorat en més de 7.000 euros

Per El Periòdic

La Guàrdia Civil va realitzar deu intervencions en matèria de contraban de tabac el passat cap de setmana. Aquestes operacions van suposar el decomís de 1.780 paquets de tabac ros i 3.250 grams de picadura de tabac. Tot plegat estava valorat en 7.428 euros. Set de les intervencions van tenir lloc a la duana de la Farga de Moles, mentre que les altres tres es van realitzar a l’aeroport Lleida-Alguaire. 
 
En les intervencions a la duana es van decomissar 1.730 paquets de tabac ros de contraban, valorats en 6.558 euros. Una de les actuacions més importants es va realitzar cap a les dues del migdia del dissabte, quan es van localitzar 485 paquets amagats en els forats naturals del motor d’un turisme, valorats en 1.985 euros. Segons va informar la Benemèrita ahir a través d’un comunicat de premsa, l’autor era un home de nacionalitat espanyola resident a Andorra, de 45 anys d’edat.
 
Decomisos a l’aeroport/ Diumenge es van decomissar 3.250 grams de picadura de tabac i 50 paquets de tabac ros de contraban procedent d’Andorra, valorats en 869 euros, durant les inspeccions realitzades al punt de facturació d’equipatge de l’aeroport Lleida-Alguaire. Per aquest motiu es va inculpar tres persones de nacionalitat anglesa, quan es disposaven a embarcar en un vol amb destinació a Manchester traficant il·lícitament.
Per tot plegat es van aixecar els corresponents actes de decomís de contraban, i la mercaderia decomissada va quedar a disposició de l’administrador de la duana de la Farga de Moles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT