PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Purito’ busca «sensacions» a la Tirreno-Adriatico

El resident no va acabar content als testos de Dubai i Oman

Per IVÁN MOURE

Fernando Escartín i 'Purito' Rodríguez
Fernando Escartín i 'Purito' Rodríguez | FAE
La Tirreno-Adriatico comença avui i Joaquim Purito Rodríguez, que ostenta en aquesta carrera d’inici de temporada quatre victòries d’etapa i un cinquè lloc a la general (2013), busca les sensacions que no va poder trobar a les dues primeres curses del 2015, a Dubai i Oman. El líder de Katusha i resident al Principat ho va dir ben clar ahir: «Després d’entrenar amb duresa aquestes setmanes, espero ser més competitiu en aquesta carrera».

La Tirreno-Adriatico consta de set etapes i el resident comptarà amb els seus tres gregaris –Dani Moreno, Alberto Losada i Ángel Vicioso– com també l’esprinter Porsev i l’escalador Caruso. «Intentaré ser competitiu en les etapes de muntanya i sortir d’aquí amb el punt bo de forma que falta, ja que després tindrem una setmana fins que vingui la Volta i allà potser tindré més opcions de fer un bon resultat».

Segons va admetre ahir, Purito està notant haver començat «més tard» la temporada després de què l’anterior se li fes «tan llarga» però té clars els seus objectius: «Les clàssiques, el Tour i la Vuelta són les prioritats. Estem treballant per arribar a aquestes cites al 100%».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT