PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC ja planifica la temporada que ve

Romo seguirà com a entrenador i el club mirarà jugadors de menys de 25 anys i comunitaris

Per ALBERT CANES

Partit d'aquesta temporada del VPC.
Partit d'aquesta temporada del VPC. | TONY LARA
Tot i que encara resten dos partits per a què el VPC doni per finalitzada la temporada, l’entitat ja ha començat a planificar quina direcció és la que prendran l’any vinent. Encara amb les polèmiques en l’aire sobre les derrotes, l’actitud d’alguns dels jugadors en el camp i la continuació de Pep Escolà com a màxim mandatari del club, un comitè esportiu del club, en el qual no hi era el president, va realitzar una reunió dimarts a la nit per tractar alguns temes institucionals.

Una de les coses de les quals es va parlar és sobre la continuïtat de Manolo Romo a la banqueta del VPC, que va prendre el relleu de Dídac Martínez fa poc. «Vaig agafar les coses rodades i no he tingut gaire marge de maniobra, i això el club ho entén», comenta Romo, a qui el club li dóna un vot de confiança clar per dirigir el projecte l’any vinent. Aquest, seria més aviat pensat cap a la Promoció d’Honor any ja que, tot i que encara queden opcions matemàtiques, les possibilitats reals són reduïdes.

El comitè també va tractar el tema de la plantilla de l’any que ve. «Hem de parlar amb tots els jugadors per veure qui continuarà la propera temporada i qui no. També busquem jugadors de fora amb perfil jove, de menys de 25 anys perquè així podrà créixer l’equip, i comunitaris ja que les extra comunitàries les tindrem totes cobertes» comenta Jeannot Martinho, membre del comitè que es va reunir. El seleccionador de l’equip nacional també va explicar que impulsar la base és un de les preferències del club, centrant-se amb el cadet, que «té molt potencial i d’aquí una anys seran els jugadors del primer equip», segons Martinho.

Això sí, Pep Escolà comenta que per la temporada vinent es mirarien de fer les coses millor: «No cauré en un altre any igual. Es signarà un contracte i un compromís entre el jugadors i el club perquè no passi el mateix». Tot i això, la seva continuació encara està per decidir-se. «No sé què faré, ho estic pensant. M’ha sorprès el gran nombre de gent del club que m’ha trucat per donar-me suport. Si fos per mi plegaria, està clar, però ja veuré», comenta Escolà. Respecte a la relació amb els jugadors, el president comenta que es reunirà divendres amb ells per parlar i «que ells expliquin les seves queixes».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT