PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Test positiu a Paul Ricard per l’inici de temporada

Amàlia Vinyes realitza una jornada d’entrenaments al circuit on arrencarà l’Eurocup Seat León

Per JOAN JOSEP BLASCO

Amàlia Vinyes, en la jornada de proves al circuit francès.
Amàlia Vinyes, en la jornada de proves al circuit francès. | Fotoesport
L’Eurocup Seat León comença a finals del mes vinent i els equips ultimen la preparació per arribar en les millors condicions a l’inici del campionat. Baporo Motorsport  va realitzar una jornada de proves amb Amàlia Vinyes al circuit Paul Ricard, on es disputarà la primera cita del calendari.

La pilot andorrana no ha competit mai en aquesta instal·lació i volia comprovar com s’hi desenvolupava. «És molt complicat. Per a mi la part més difícil són els revolts que enllacen la gran recta de la part posterior del circuit amb la recta de meta. També m’ha costat trobar punts de referència. L’escenari en general és molt semblant amb molta pintura en les escapatòries. És molt diferent al que estic acostumada», indica Vinyes, exposant també que «ha anat molt bé poder fer aquesta jornada de proves. Quan als cronos, en l’última sèrie, amb rodes noves, els temps han sortit i he quedat a 1segon del més ràpid. Em costa una mica el primer parcial, però estic convençuda que li trobaré el secret abans que arribin els moments decisius».

L’Eurocup comença el 25 i 26 d’abril a Paul Ricard (França). El calendari seguirà el 9-10 d’abril a Estoril (Portugal), 6-7 de juny a Silverstone (Gran Bretanya), 4-5 de juliol a RedBull (Àustria), 19-20 de setembre a Nurburgring (Alemanya), 3-4 d’octubre a Monza (Itàlia), i finalitza al circuit de Barcelona-Catalunya el 31 d’octubre i 1 de novembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT