PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pep Escolà, fins el maig de 2017

El president del VPC no es presentarà a la reelecció

Per ALBERT CANES

Pep Escolà a una tanca de l'Estadi Nacional. FOTO: TONY LARA
Pep Escolà a una tanca de l'Estadi Nacional. FOTO: TONY LARA | TONY LARA
Suport total. Això és el que va rebre Pep Escolà per part de tots els membres de la seva junta directiva, que dimecres al vespre es va reunir per discutir la polèmica que ha sacsejat el club en la darrera setmana. En l’assemblea es va acordar que tots plegats completarien el mandat fins que s’acabés, al maig del 2017. «M’he quedat molt sorprès pel gran nombre de suport que he rebut per part d’amics, de la família del rugbi i de gent de fora d’aquest esport, sobretot», comenta Escolà, que explica que això és el que li ha donat «ànims per seguir endavant» després d’haver tingut una setmana en la qual ha estat «desanimat». Escolà també va confirmar que la seva junta no té la intenció de presentar-se a la reelecció per seguir dirigint quatre anys més el VPC, i espera que «arribin uns nous que ho facin millor del que ho hem pogut fer nosaltres». Això sí, el president del club tricolor matisa: «S’han fet les coses bé durant el nostre mandat en diferents aspectes».

Aquest divendres, Escolà es reuneix amb els jugadors per parlar «seriosament» del tema que ha sacsejat el club aquesta setmana. La idea d’aquesta reunió és unir el grup per intentar vèncer, «tots junts», aquest diumenge en un partit clau per les aspiracions del club. «Parlarem de la dinàmica, objectius i compromisos que té tothom al club. Cadascú ha de fer la part que li toca i això és el que intentarem a partir d’ara», comenta el president del VPC. Escolà accepta que potser no ho va fer bé en parlar amb la premsa abans que amb els jugadors per dir les coses que pensava, però espera que després de la reunió «siguem tots amics i anem a sopar».


Esperances vives

Tot i que el VPC ho té difícil per assolir l’ascens, l’objectiu de guanyar és més viu que mai, sobretot després de la polèmica que ha sacsejat el club. «Estic convençut que podrem guanyar els dos partits que queden», comenta el tècnic del VPC, Manolo Romo, que espera recuperar la millor versió de l’equip. El Lezadoise porta sis partits seguit vencent, però Romo afirma: «Si juguem al nostre nivell, no hem de tenir cap por».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT