PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Incerteses en tots els fronts dels 'play-off'

Torna la Lliga Nacional amb l’inici de la fase final de la temporada que es presenta molt emocionant

Per #GASS

Els jugadors del Sant Julià celebren un gol durant la temporada. FOTO: S. CASALS / FAF
Els jugadors del Sant Julià celebren un gol durant la temporada. FOTO: S. CASALS / FAF | S. CASALS / FAF
Dos duels simultanis encetaran aquest diumenge el playoff pel títol de la Lliga. El derbi colomenc entre la UE Santa Coloma i l’FC Santa Coloma es disputa a Alàs a les 16h, mentre que Sant Julià i Lusitans es trobaran a Aixovall a la mateixa hora. Els lauredians són, a priori, els pitjors posicionats per guanyar el títol, amb quatre punts menys que els dos colíders, però qualsevol cosa pot canviar en qüestió de dues jornades, i més amb la confiança que tenen després de certificar la seva classificació per la final de la Copa Constitució per tercer any consecutiu. El mateix pot passar amb l’FC Santa Coloma i el Lusitans, però a la inversa. De moment, els dos conjunts líders són els favorits per obtenir el premi gros un cop hagi acabat la segona fase de la temporada, però en aquests sis partits que resten qualsevol cosa pot passar.

Pel que fa a el playoff de descens, la cosa també estarà ajustada, però només entre dos equips: l’Inter Club Escaldes i la UE Engordany, mentre que Encamp i Ordino ho tenen tot de cara per mantenir la categoria.

On també està tot bastant ajustat entre dos conjunts és al playoff d’ascens, en el qual el Penya Encarnada i el Ranger’s no haurien de tenir complicacions per acabar primer o segon. L’al·licient per als dos equips serà poder accedir directament a Primera i no haver de passar per la promoció. El primer partit clau és aquest diumenge, a Alàs, en què s’enfrontaran els dos conjunts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT