PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià de Lòria proposa dansa, música i teatre per a Pasqua

Les classes estan adreçades a infants d’entre 6 i 12 anys

Per EL PERIÒDIC

Un moment d’una actuació de temporades anteriors.
Un moment d’una actuació de temporades anteriors. | Comú de Sant Julià de Lòria
El Laboratori de les Arts de Sant Julià de Lòria ha preparat una proposta de dansa, música i teatre per a les vacances de Pasqua. Es tracta d’un combinat d’activitats formatives adreçades a infants d’entre 6 i 12 anys. 
 
Tot i que els participants hauran de triar una activitat dominant, tindran contacte amb les altres dues disciplines per preparar el projecte de final de l’intensiu i que aquest any serà un miniespectacle de pirates.
 
El programa de dansa inclou la pràctica de diferents estils com el hip hop, el dàncing o el jazz, amb la intenció que pugui arribar al major nombre de nens possibles depenent dels gustos de cadascú. Les classes de música se centraran en l’instrument propi de l’alumne: guitarra, baix, bateria o teclat. Pel que fa al teatre, a partir del treball del cos, la veu i el text es treballaran les escenes i el guió de l’espectacle final. Les activitats formatives es complementaran amb altres de lleure i excursions.
 
El Laboratori de les Arts tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril a les instal·lacions de la Trapa, taller de cultura del Centre cultural i de congressos lauredià. Les places són limitades i tot té un cost de 90 euros. Les inscripcions estaran obertes fins al dia 24 de març: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT