PUBLICITAT

La propietat de BPA demana una reunió urgent de tot el sector financer andorrà

En un comunicat, manifesta la solvència del banc i la honorebilitat dels seus treballadors

| TONY LARA
Els accionistes de la Banca Privada d'Andorra han fet públic un comunicat en el que manifesten el seu punt de vista sobre els esdeveniments que s'han esdevingut les darreres hores amb l'entitat.
Els dirigents, manifesten que els casos que han fet que es desenvolupessin els esdeveniments dels darrers dies ja estan judicialitzats i la justícia andorrana fa temps que els coneix i que els avalua. Per altra banda, tal i com diu el comunicat adjunt, respecten el procés que s'està seguint i confien en que la justicia actui si cal, remarcant que confien també amb la honorabilitat dels treballadors de l'entitat i volen transmetre tranquil·litat als clients i treballadors.
La propitat es mostra oberta a trobar la millor solució possible a la situació i demana a la INAF fer una reunió amb el sector financer per tal de desencallar la situació, mostrant-se proactiva a l'acord i la ressolució del cas amb la màxima celeritat possible.
Alhora reforça el missatge que no hi ha cap problema de solvència a BPA malgrat el risc pèrdua de confiança en l'entitat i la seva pèrdua de valor.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT