Alàs

La UE s’emporta el derbi amb un gol en temps afegit

Després d’un partit igualat, una diana de Jordi Rubio en el minut 92 decanta el derbi a favor dels d’Emiliano

Per #GASS

Jordi Rubio, autor del gol en l’afegit, en un derbi anterior a Aixovall. FOTO: TONY LARA | TONY LARA
Els dos finalistes de la Copa Constitució van tenir mala sort ahir en l’inici dels playoff pel títol de la Lliga. El Sant Julià va allunyar-se del liderat i l’FC Santa Coloma va caure en el temps afegit i va perdre la primera posició de la classificació, que compartia amb el Lusitans, ara líder en solitari. Tot i això, encara els resta cinc partits en els quals moltes coses poden passar i en els quals, segurament, provocaran canvis en la taula.

El derbi, que finalment es va disputar a Alàs per unes previsions meteorològiques que convidaven a no jugar a l’Estadi Comunal, va estar molt igualat durant tot el partit. Així ho demostrava el marcador a la fi dels primers 45 minuts, amb un resultat de 0-0.

Quan semblava que l’empat seria el desenllaç final del derbi, Jordi Rubio va marcar un gol en el minut 92 molt important, que podria significar un títol d’aquí a sis setmanes. Abans del gol de Rubio, Oriol Fité va ser expulsat per doble targeta groga i l'FC Santa Coloma va afrontar els darrers 10 minuts del partit amb un home menys.